Saturday, 23 October 2010

PeN pErFuMe - ORIGINAL BRANDED PERFUME


PEN PERFUME ORIGINAL BRANDED PERFUME
miniperfume2010@gmail.com
012-2880112

LONG LASTING GUARANTEE

A Perfume Pen Stick is just a simple, straight style of perfume pen. They fit anywhere and are very easy to carry and use.

MINIMUM ODER

5PCS SPECIAL OFFER RM75

!!!!!FREE DELIVERY!!!!

GET DISCOUNT WITH EVERY PURCHASE
buy MORE get MORE discount

LAYARI WEB PEN PERFUME

Thursday, 21 January 2010

PROMOSI KAD DISKAUN RM10 SEUMUR HIDUP

Voucher DiskaunKad Diskaun
Kelebihan Pemegang Kad Diskaun (2 kali diskaun)

1. Harga Murah Seumur Hidup (Lebih murah dari harga pasaran)
2. Rebate Voucher 22% (Voucher untuk beli Maxoil seterusnya)
3. Setiap Belian RM1=1 point (Boleh tukar dengan Maxoil PERCUMA)

Guna MAXOIL 3 kali... Anda pasti rasa perbezaannya.. Di Jamin..

Dapatkan segera !!

Untuk dapatkan Kad Diskaun Seumur Hidup, Hantar detail di bawah ke emel@sms saya

Nama :
No IC :
Alamat :
No Tel :

Dan bank in RM10 ke akaun
Maybank 108168248593
emel : zackaec@yahoo.comn
tel : 019-4505726

Dan SMS kpd sy dengan format
maxoil< >masa bank-in< >tarikh< >jumlah< >maybank< >nama_anda

cth : maxoil 11.34am 20/10/09 RM10 maybank zarul

hantar ke 019-4505726.

Lain2 urusan akan diuruskan.. Tq

Produk Maxoil

VEHICLE ENGINE OILS

1. Motor Oil : 100% Synthetic - 4L



APISL/CFSAE 10W40

Milage to 20,000km
Harga Pasaran : RM 181.00
Harga Diskaun : RM 158.00

Voucer : RM 14.30
JIMAT : RM 36.30

2. Motor Oil : Semi-Synthetic - 4L

API SL/CFSAE 15W50

Milage to 10,000km

Harga Pasaran : RM 86.00

Harga Diskaun : RM 76.00

Voucer : RM 4.85

JIMAT : RM 14.85

3. Motor Oil : Modern Engine - 4L


API SL/CFSAE 15W50

Milage to 5,000km

Harga Pasaran : RM 65.00

Harga Diskaun : RM 57.00

Voucer : RM 4.20

JIMAT : RM 12.20


4. Motor Oil : 90s' Engine - 4L



API SJ/CFSAE 20W50

Milage to 5,000km

Harga Pasaran : RM 60.00

Harga Diskaun : RM 53.00

Voucer : RM 3.95

JIMAT : RM 10.95



5. Motor Oil : Kancil, Viva, Kelisa - 3L

API SJ/CFSAE 10W30

Milage to 5,000km

Harga Pasaran : RM 48.00

Harga Diskaun : RM 42.00

Voucer : RM 2.95

JIMAT : RM 8.95


5. Motor Oil : 80's Engine - 4L




API SG/CDSAE 20W50

Milage to 5,000km

Harga Pasaran : RM 54.00

Harga Diskaun : RM 47.00

Voucer : RM 3.20

JIMAT : RM 10.20

6. Motor Oil : 70's Engine - 4L

API SF/CDSAE 20W50

Milage to 5,000km

Harga Pasaran : RM 52.00

Harga Diskaun : RM 45.00

Voucer : RM 2.20

JIMAT : RM 9.20



Katalog Produk

Clik gambar untuk besarkan.

Sunday, 10 January 2010

Part Time Maxoil.. Komisyen seumur hidup..

Salam..

Sape2 yg berminat nak tambah side income boleh buat part time Maxoil dgn saya.. Best bisnes Maxoil ni.. KOMISYEN SAMPAI MATI kita boleh dapat.. (komisyen rm1500 - rm2000 sebulan*)

Kenapa Bisnes Maxoil ni Best??

1. Produk semacam minyak hitam ni, org ade duit ke tadak duit ke..ekonomi naik ke turun ke.. sampai masa dia tetap akan tukar punya.. Paling kurang pun 3 bulan sekali kita tukar.. Tapi ikut analisis aku, purata 2 bulan sekali org tukar minyak hitam.. Yg best nye setiap kali customer tukar minyak hitam, setiap kali tulah org yg rekemen kan ke dia tu dapat komisyen.. Komisyen 15% pulak tu.. Banyak tu..

2. Biasanya lepas diaorg ni guna Maxoil, samada 1st time, kali ke2 atau pun kali ke 3, majoriti akan kata Maxoil ni power.. Diaorg dapat rasa perubahan pada enjin diaorng.. Smooth, enjin senyap, tekan minyak pun relax je, enjin lancar/ringan je.. Dan ini akan menambah lg kredit pada Maxoil dan menyebabkan diaorg ni lg nak guna & tlg rekemen kt kawan2 dia skali.. So, komisyen 15% utk belian seterusnya lg terjamin..

3. Maxoil ni dh 17 tahun kt pasaran Malaysia ni.. Pemilik dia pulak Orang melayu kita.. Haji Hamid Ba'dizaman.. So, selain dari kualiti Maxoil tu sendiri, apa salahnya kita sokong syarikat org kita.. Minyak hitam kita tetap tukar jugak.. Ni asyik g tukar kat ca ya nun alif je.. Bila nak maju maa.. Brand lain pun minyak hitam jugak, Maxoil pun minyak hitam jugak.. So baik guna Maxoil

4. Pengguna Maxoil dapat byk kelebihan spt, harga diskaun, rebet setiap kali belian, rm1 = 1poin (boleh tukar dgn Maxoil free lg), siap ada majlis makan2 lagi setiap bulan, blh join xtvt2 spt konvoi, family day, program2 amal dll.. Ini menyebabkan pelanggan/pengguna Maxoil rasa lebih dekat dan suka dengan Maxoil... seterusnya diaorang akan setia dengan Maxoil..

Amacam puas hati x?

Kalu korang nk ape2 info lg blh sms @ kol aku.. 019-4505726 (zarul)

* min ade 100 org MD2 yg kite taja.

Friday, 11 December 2009

Tahukah Anda?

Enjin-enjin teknologi terkini telah mengatasi batas-batas kemampuan kebanyakan minyak pelincir di pasaran.

Kebanyakan enjin teknologi terkini biasanya beroperasi pada suhu melebihi 240ยบ F. Pada suhu ini pelincir tertentu sahaja yang mampu beroperasi dengan jayanya. Manakala pelincir kebanyakan tidak dapat berfungsi lagi dan enjin kenderaan anda tidak lagi mendapat perlindungan dan sentiasa terdedah kepada kerosakan.

Monday, 7 December 2009

Apakah Pengkadaran SAE?

Pengkadaran API hanya merujuk kepada kualiti minyak sahaja. Gred minyak pula, anda perlu memahami pengkadaran SAE ( Society of Automotive Engineers) . Ia menghuraikan fungsi minyak dan standard kelikatan, ciri-ciri bahan-bahan pelincir yang saling berpaut. Apabila berkeadaan sejuk, minyak boleh menjadi seperti sirap hitam, adalah penting supaya keadaan minyak sentiasa tipis pada kadar kelikatannya. Huruf utama ‘W’ adalah melambangkan prestasi ‘musim sejuk’ (Winter). Di hujung skala, minyak yang terlalu panas boleh menjadi setipis air dan kadangkala berguna. Jadi kelikatan minyak ini perlu berubah mengikut kesesuaian suhu, iaitu tipis apabila panas dan likat apabila di bawah pengaruh suhu yang sejuk. Ini dikategorikan sebagai minyak 'MultiGrade'.Carta di atas menunjukkan satu panduan kasar untuk suhu-suhu ambien vs kelikatan minyak prestasi pada kedua-dua minyak multigrade (separuh atas) dan gred tunggal (separuh yang rendah) minyak.

info : Laman web Maxcare