Sunday, 10 January 2010

Part Time Maxoil.. Komisyen seumur hidup..

Salam..

Sape2 yg berminat nak tambah side income boleh buat part time Maxoil dgn saya.. Best bisnes Maxoil ni.. KOMISYEN SAMPAI MATI kita boleh dapat.. (komisyen rm1500 - rm2000 sebulan*)

Kenapa Bisnes Maxoil ni Best??

1. Produk semacam minyak hitam ni, org ade duit ke tadak duit ke..ekonomi naik ke turun ke.. sampai masa dia tetap akan tukar punya.. Paling kurang pun 3 bulan sekali kita tukar.. Tapi ikut analisis aku, purata 2 bulan sekali org tukar minyak hitam.. Yg best nye setiap kali customer tukar minyak hitam, setiap kali tulah org yg rekemen kan ke dia tu dapat komisyen.. Komisyen 15% pulak tu.. Banyak tu..

2. Biasanya lepas diaorg ni guna Maxoil, samada 1st time, kali ke2 atau pun kali ke 3, majoriti akan kata Maxoil ni power.. Diaorg dapat rasa perubahan pada enjin diaorng.. Smooth, enjin senyap, tekan minyak pun relax je, enjin lancar/ringan je.. Dan ini akan menambah lg kredit pada Maxoil dan menyebabkan diaorg ni lg nak guna & tlg rekemen kt kawan2 dia skali.. So, komisyen 15% utk belian seterusnya lg terjamin..

3. Maxoil ni dh 17 tahun kt pasaran Malaysia ni.. Pemilik dia pulak Orang melayu kita.. Haji Hamid Ba'dizaman.. So, selain dari kualiti Maxoil tu sendiri, apa salahnya kita sokong syarikat org kita.. Minyak hitam kita tetap tukar jugak.. Ni asyik g tukar kat ca ya nun alif je.. Bila nak maju maa.. Brand lain pun minyak hitam jugak, Maxoil pun minyak hitam jugak.. So baik guna Maxoil

4. Pengguna Maxoil dapat byk kelebihan spt, harga diskaun, rebet setiap kali belian, rm1 = 1poin (boleh tukar dgn Maxoil free lg), siap ada majlis makan2 lagi setiap bulan, blh join xtvt2 spt konvoi, family day, program2 amal dll.. Ini menyebabkan pelanggan/pengguna Maxoil rasa lebih dekat dan suka dengan Maxoil... seterusnya diaorang akan setia dengan Maxoil..

Amacam puas hati x?

Kalu korang nk ape2 info lg blh sms @ kol aku.. 019-4505726 (zarul)

* min ade 100 org MD2 yg kite taja.

6 comments:

  1. betul2x...aku br jadi ahli maxoil...kereta aku power...pick up lebih dari minyak hitam yg aku pakai dulu....lagipun stokist tu berani kata...kalu bila dah tukar ke minyak maxoil ni dan rasa kereta sama je...dia akan pulangkan balik duit harga myk tu.....tahniah....

    ReplyDelete
  2. nak tanya lah. kat kuching sarawak ada ke yg jual minyak ni?. puas aku cari.

    ReplyDelete
  3. camana jadi agen atau stokis maxoil

    ReplyDelete
  4. Macam mana nak jadi ahli? Apa kebaikan2 bila jadi ahli..boleh minta deteil..tq

    ReplyDelete
  5. Macam mana nak jadi ahli? Apa kebaikan2 bila jadi ahli..boleh minta deteil..tq

    ReplyDelete